Over Lierin

OVER LIERIN

Mijn naam is Lierin Meerlo, 26 jaar en ik woon in Zwolle,

Afgestudeerd aan de opleiding HBO Kunst & Techniek in Enschede in de richting Edutainment. Gefascineerd door nieuwe technologieën, prachtige verhalen en opvallende beelden en geïnspireerd om mijn steentje hier aan bij te dragen.

Achtergrond info – Wat is mijn verhaal?

Creatief zijn is voor mij de wereld op een eigen unieke manier bekijken en je eigen regels te maken.

De opleiding Kunst en Techniek die ik na mijn middelbare school heb gekozen bleek de juiste te zijn. De leraren en leraressen waren erg behulpzaam en moedigden mij aan om mijzelf en de creatieve wereld te ontdekken en te onderzoeken. Ik kreeg mijn zelfvertrouwen terug en nu ontdek ik elke dag iets nieuws aan mijzelf of in de wereld.

Stage 1: In het begin van mijn derde schooljaar heb ik stage gelopen bij een internet marketing bedrijf. Hier hield ik me voornamelijk bezig met het maken van banners en landingspagina’s. Het was niet wat ik zocht, veel eentonig werk en de uitdaging was er snel af.

EDUTAINMENT: De rest van mijn 3de en 4e jaar heb ik mij verdiept in 3D in de richting Edutainment. Ook heb ik meegewerkt aan het ontwikkelen van een spel dat kinderen spelenderwijs geschiedenis bijbrengt. Ik ontdekte dat ik het leuk vind om onderzoek te doen naar de beste manier om iets te maken of iemand iets te leren.

Stage 2: Afstudeerstage bij T-Xchange een bedrijf wat samenwerkt met Thales en zich bezig houdt met het uitleggen van moeilijke situaties door middel van games. Hier heb ik onderzoek gedaan naar een juiste workflow voor 3D, lees het hier.

In 2015 ben ik begonnnen als ZZP’er in 3D, drukwerk en websites en sindsdien heb ik  aan verschillende succesvolle projecten gewerkt, deze kan je zien op mijn portfolio.

Ook ben ik begonnen als webshop manager bij Oosterom Mode in november 2015. Mijn taken bestaan uit het onderhouden van de webshop, SEO, Advertenties, banners en social media. Lees meer over Oosterom Mode op mijn blog.

In november 2016 ben ik aangenomen bij Van de Belt Modewereld als Online Marketeer. Dit is een full-time positie en daarom heb ik ook besloten te stoppen als ZZP’er en als webshop manager bij Oosterom Mode. Mijn werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het bewerken van productfoto’s, het bijhouden van social media en het opmaken en versturen van nieuwsbrieven.

In juni 2017 ben ik benoemd tot webshop teamleider bij Van de Belt Modewereld. Mijn taken zijn het aansturen van het team, maken van planningen, contacten met derden onderhouden en het verbeteren van de webshop.

Bepaalde momenten in je leven blijven je voor altijd bij. De negatieve onthoud je vaak beter dan de positieve, de reden hiervoor is om te leren van “fouten”. In groep twee moesten we een prikwerk doen, allemaal netjes prikken op de lijntjes. Blijkbaar zag ik dit niet zo zitten want al snel had ik meer lijntjes erbij gemaakt en daar was de juf niet bepaald blij mee.

Dat moment is mij altijd bijgebleven en heeft mij samen met andere momenten geremd in de eerdere jaren van mijn creatieve leven. Bij alle creatievelingen blijft de drang naar creëren er altijd, het kanaal maakt niet uit: muziek, schrift, toneel of zoals ik via beeld.