Dag 10: Glamping

In zeer brakke staat door weinig slaap in combinatie met veel zon en alcohol werden we wakker.

Meteen constateerde ik dat ik buiten mijn brakheid ook nog eens enorm verbrand was op mijn billen en boven rug. Factor 50 elk half uur is blijkbaar niet genoeg in The California Sun, volgende keer toch maar een Burkina of duikpak aan.

Kevin vaarwel gezegd en met de Uber richting het busstation gegaan. Op het busstation nog anderhalf uitgebrakt en daarna in de bus naar San Diego gestapt. Van de hele rit heb ik niks meegekregen, met een anti wagenziekte pil lag ik al gauw knock-out op Berno’s schouder te kwijlen. 10 min later vanaf het busstation aangekomen bij onze volgende slaapplek en host Sairey.

Sairey heeft een prachtig huis in de buurt van Balboa

park in San Diego. Een mooie ruime slaapkamer voorzien van tv met Netflix,  inloopkast en schone luxe badkamer. Ook mogen we gebruik maken van het verwarmde zwembad en de sauna. Welke idioot graag in de sauna gaat in San Diego mag Joost weten, volgens Sairey zat die bij het huis toen ze hem kocht. We hebben een poosje een boek gelezen naast het zwembad, om bij te komen van de busreis (en de avond ervoor, we zijn geen 20 meer). Daarna zijn we 3 blokken verderop op zoek gegaan naar een restaurant.

We kwamen uit bij een restaurant genaamd: One Door North. Dit restaurant heeft als thema ‘glamping’ en serveert biologisch voedsel aan tafels in tentjes. Helaas waren de tenten vol geboekt dus zaten we aan een normale tafel. Het eten was erg apart met voedsel als garnalen in een soort rijstepap ( ik weet niet

meer hoe de hippie ober het noemde). Maar ondanks de rare vormen en sausjes was het erg smakelijk en gingen we daarna voldaan terug naar onze eigen glamping.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.